gallery/2016 07 11 03 ignis

Open Water Duiker

Door de steeds toenemende populariteit van de duiksport is het voor steeds meer personen een avontuur en plezier om een duikopleiding te volgen. De Open Water Diver duikopleiding geeft plezier en is de basis opleiding voor het zelfstandig duiken met een buddy. Dit brevet is je entreebewijs voor de fascinerende, kleurrijke wereld die zich onder de waterspiegel bevindt.

 

Tijdens de opleiding voor Open Water Diver wordt de veiligheid van de duikers gewaarborgd. Wij werken volgens het modulair principe, wat inhoudt dat de lesstof stapsgewijs wordt behandeld. We staan dan ook garant voor een optimaal leerproces van de deelnemers.

 

Onze instructeurs zijn deskundigen met ruime praktijkervaring en uitstekende didactische vaardigheden. Hierdoor kan een ieder in zijn eigen tempo de stof tot zich nemen. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, zowel tijdens als na de opleiding of training.

 

De opleiding bestaat uit 4 theoriemodules, 6 zwembad- modules, 3 buitenwatermodules en 1 onafhankelijk geplande duik. Onze instructeurs zullen alle oefeningen en technieken net zo lang met je doornemen tot je het niveau hebt bereikt dat nodig is om in aanmerking te komen voor je eerste internationale sportduik- brevet: het Open Water Diver brevet van IDD.

 

Met je IDD Open Water Diver brevet op zak kan je, samen met een buddy, overal ter wereld je persluchtcilinder(s) laten vullen, duikmaterialen huren, deelnemen aan duikevenementen en genieten van de schoonheid en rust van het onderwaterleven.

 

Voorvereisten:

aantoonbare zwemvaardigheid
minimum leeftijd 14 jaar
goedgekeurde medische verklaring
bij minderjarigheid: Goedkeuring door ouders/voogd

 

Kosten:

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.